Selecteer een pagina

Verduurzamen

Prodomo Installaties BV

 helpt u op weg om uw huis te verduurzamen. Met de aanleg van  elektrische vloerverwarming zet u op een eenvoudige, snelle en betaalbare wijze de overstap naar een milieuvriendelijke en gasvrije toekomst. Een bewezen hoofdverwarming zonder radiatoren, die een behaaglijke en gezonde warmte verspreidt. Een geruisloze, onderhoudsvrije verwarming bovendien, die alleen maar energie verbruikt wanneer het nodig is.

Met een snelle opwarming van de vloer die, desgewenst op afstand per app, per ruimte in te regelen is, dus zuinig. Daarnaast eenvoudig te installeren, met een geringe hoogte-opbouw van de vloer, maximaal 3 centimeter inclusief topvloer, dus zonder grote bouwaanpassingen. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. Onze vriendelijke professionals staan u graag te woord.

Elektrische vloerverwarming is in hoge mate duurzaam. Deze wordt berekend volgens de Milieu Kosten Indicator. De MKI berekent alle relevante milieubelastingen bij de vervaardiging en gebruik van een product en drukt deze uit in geld. Voor elektrische verwarmingsfolie bedraagt de totale MKI gedurende de volledige levenscyclus €0,31 per m². Ter vergelijking: de MKI van een lucht-water warmtepomp bedraagt €9,58 per m². Dat betekent dus dat een warmtepomp (los van het energieverbruik voor verwarmen) 30x (!!) slechter is voor het milieu dan Karbonik verwarmingsfolie.